Helpt bij: stress, vage pijn klachten die “verspringen”, lusteloos of gewoon omdat je er zin in hebt.

De naam zegt het al: “Gewoon ontspannen” is het doel.

Ontspanningsmassage

Stress genoeg in onze samenleveing. Burn-out staat bijna op nummer 1.

Doorgaans is het zo: Als jij stress ervaart dan heb je er ook last van. Een massage kan enorm helpen om hiermee om te gaan.

De Zomer-editie: Voor de zomer bedenk ik een ontspanningsmassage dat toch weer nieuw is en past bij het seizoen. Dit jaar heb ik een wat uitgebreidere bamboe massage voor je. Daarnaast heb ik voor je een warme massageolie waar een licht zoete mandarijn aroma aan is toegevoegd.

Om de kou wat uit je lijf te houden werk ik met een verwarmde massagetafel voor optimaal comfort. Daarmee nodig ik je lichaam uit om in een staat te komen van diepe ontspanning.

Verwarmde massagetafel

Geen wachtkamer en ook geen andere mensen. Tevens zorg ik ervoor dat klanten elkaar niet “kruizen” bij de voordeur. Je privacy is gewaarborgd.

Om deze reden vraag ik dan ook aan jou om niet eerder dan 10 min voor tijd aanwezig te zijn.

Maak meteen online je afspraak. Mocht je leven veranderen dan kunnen afspraken altijd nog worden aangepast. Dit kan je zelf online doen, kosteloos tot 24 uur van te voren. In de bevestigingsemail krijg je een link om je afspraak te wijzigen zonder dat je hoeft in te loggen. Eenvoudig, makkelijk en super flexibel.

Heb je gewoon last en zit je stevig vast dan zou een sportmassage je wellicht beter kunnen helpen. Een sportmassage heeft een meer stevig karakter waarbij ik gericht ga werken om spier en weefsel kwaliteit te verbeteren.