Sportmassage

Een Sportmassage is gericht op het verbeteren van ons lichaam voor optimale prestaties.

Sportmassage Kuit

Met een sportmassage kijk ik naar wat jij nodig hebt.

Een sportmassage kan in twee vormen:

  • Volledig (60 minuten)
  • Deel (30 minuten)

Volledig wil zeggen dat ik een uur de tijd neem om de problemen zoveel mogelijk te verhelpen. Een volledige sportmassage is zeer geschikt voor een eerste behandeling.

Deel wil zeggen dat ik mij richt op dat deel dat voor jou terugkomt of gewoon periodiek even moet worden nagelopen. Zeer geschikt als onderhoudsmassage.

Het staat je natuurlijk vrij om een deel massage als eerste massage te boeken. Dit kan ook prima, je bent je eigen ervaringsdeskundige waardoor je wel een idee hebt wat voor jou goed werkt.

Tip: Sportmassage is niet alleen voor sporters… doe je dagelijks zwaar lichamelijk werk dan kan een sportmassage uitstekende ondersteuning bieden!

Voor alle sportmassages geldt dat ik de behandeling in overleg met jou bepaal. Als jij een helder beeld hebt over wat jij nodig hebt, vertel het mij gewoon en ik ga het uitvoeren.

Het kan voorkomen dat klachten snel terugkomen, dit zou zomaar gerelateerd kunnen zijn aan stress. In die gevallen zou een ontspanningsmassage wel eens beter kunnen werken.

Klik even verder naar ook de ontspanningsmassage of Maak een afspraak.